FAQS

Hier heb je de meest gestelde vragen over het kopen van een echt rijbewijs. Koop een echt rijbewijs. Koop een echt rijbewijs, houd er rekening mee dat de vereisten kunnen verschillen per land waar u oorspronkelijk vandaan komt voor sommige klanten die immigranten zijn en dat alleen de algemene vragen hieronder worden beantwoord. Heeft u vragen die verduidelijking behoeven, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn professionals op dit gebied en doen dit al jaren met 100% succes. Afgezien van de getuigenissen die onze klanten geven, kunt u enkele voorbeelddocumenten op onze website bekijken. Koop een echt rijbewijs. Koop een geregistreerd rijbewijs. We ontvangen dagelijks minimaal 15 tot 20 bestellingen van klanten over de hele wereld en zij bevelen onze diensten altijd aan aan anderen zodra ze hun documenten hebben ontvangen. Wees dus zeker van onze legitimiteit

Om veiligheids- en productieredenen accepteren wij 50% vooruitbetaling. Afhankelijk van de documenten en het bedrag dat u betaalt, kunnen we vooraf 50% accepteren. U vult het resterende geld aan wanneer we u een foto van uw document sturen, zodat we uw document kunnen bezorgen op het adres dat u ons heeft opgegeven.

Zodra we een echt document voor u hebben gemaakt, wordt al uw informatie geregistreerd in de vermeende database. Als uw document verloopt, heeft u het recht om contact op te nemen met uw gemeente om uw document te verlengen, en alles zal zonder problemen gebeuren. Zodra ze het systeem hebben gecontroleerd en hebben vastgesteld dat uw informatie geldig is geregistreerd, kunnen ze uw document eenvoudig verlengen.

Open chat